&&المقاديروالمكونات&&
2\1 كيلو باذنجان رومى شارئح
100 مل زيت للشوى
5 جم ملح
(الخضار)
50 مل زيت
100 جم بصل شرائح
100 جم جزر اصابع
100 جم كوسه اصابع
100 جم بطاطس اصابع
100 جم فلفل الوان شرائح
5 جم ملح
5 جم فلفل
5 جم بهار
(الصوص الاحمر)
50 جم سمن
100 جم بصل قطع
20 جم ثوم
2\1 لترعصير طماطم
25 جم صلصه
5 جم ملح
5 جم فلفل
5 جم سكر
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
لشوى الباذنجان\\\\
- ندهن الشوايه زيت ونرش ملح على شرائح الباذنجان ونرصه على الشوايه ياخدعلامه
لعمل الخضار\\\\\
-فى اناء على النار نشوح بصل فى زيت ولمه يدبل نضيف نضيف جزر ونضيف بطاطس ونقلبهم مع بعض ونضيف كوسه ونقلبهم مع بعض ونضيف فلفل الوان ونتبلها ملح وفلفل وبهار ونقلبهم مع بعض ونسوى 50% ونسيبها تبرد
لعمل الصوص الاحمر\\\\\
- فى اناء على النار نشوح بصل فى سمن ولمه يدبل نضيف ثوم ومله يدبل نضيف صلصه وعصير طماطم ونتبلها ملح وفلفل وسكر ونسيبها تتسبك على نار هاديه
- نجيب شرائح الباذنجان ونضع ملعقه من الخضارونلفها رول- ونجيب بيركس ونضع فى كبشه من الصوص الاحمر ونرص عليه الباذنجان ونضيف عليه باقى الصوص الاحمر- وندخل البيركس الفرن على 220 درجه لمدة 15 دقيقه
- ويقدم وبالف هنا وشفا
0 التعليقات:
إرسال تعليق