اعلان

الاثنين، 12 أبريل 2021

طريقه عمل برجر البط بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياة

طريقه عمل برجر البط بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياة
&&المقاديروالمكونات&&


نصف كيلو وراك بط مفرومه(500 جم)
ملعقه ثوم بودر(25 جم)
ملعقه بصل بودر(25 جم)
ملعقه كاتشب(25 جم)
ملعقه صويا صوص(25 جم)
ملعقه زنجبيل بودر(25 جم)
ملعقه وشيستر صوص(25 جم)(100 جم)
ملح \ فلفل
خبز برجر
كاتشب \ مايونيز
بصل شرائح
طماطم شرائح
جبنه شيدر شرائح
( صوص مشروم)
زبدة وبصل شرائخ ومشروم شرائح وملح وفلفل و ديمجلاس بودر
( صوص الجبنه)
كؤيمه طهى وجبنه شيدر وجبنه موتزاريلا
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
-صوص المشرومم فى اناء على النار نشوح شرائح بصل فى زبدة ولمه يدبل نضيف مشروم ونقلبهم وفى بوله ندوب الديمجيلاس فى ملعقه ماء ونلقبهم لحد ما يدوب خالص ونضيفهم على المشروم ونقلبهم وتاخد غلاوتين ونرفعها من على النار وتقدم مع البرجر -اناء على النار نغلى كريمه طهى ونضيف جبنه شيدر وجبنه موتزاريلا ونقلبهم مع بعض لحد ما الجبن تسيح وتقدم مع البرجر - فى الكبه نخلط  بط مفرومه وثوم وبصل بودر وزنجبيل بودر وكاتشب وصويا صوص وملح وفلفل ونقلبهم مع بعض كويس اوى ونسيبها ترتاح فى الثلاجه لمدة نصف ساعه ونشكلها كرات
- ونجيب فورمه ونضع فيها كرات البرجر ونضغط عليها علشان تكون متساويه ونرصها على صاج مدهون زيت_لازم نضع فوق كرات البرجر كيس وتحتها كيس) وندخله الثلاجه لمدة نصف ساعه قبل الشوى
- على الشوايه ساخنه ندهنها زيت ونمسحها بمناديل ونرص عليها البرجر
- ونجيب خبر برجر ونفتحه ساندوتش ونضعها على الشوايه ياخد لون وندهنه مايونيزوكاتشب ونرص وشرائح طماطم وشرائح بصل ونضع البرجر وشريحه جبنه شيدر
- ويقدم وبالف هنا وشفا
 


طريقه عمل برجر البط بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه برجر البط للشيف حسن,مقادير برجر البط للشيف حسن .طريقه برجر البط بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,الشيف حسن وطريقه برجر البط, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل برجر فراخ
بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه برجر البط بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن على قناه الحياه


















0 التعليقات:

إرسال تعليق