&&المقاديروالمكونات&&
نصف كيلو وراك بط مفرومه(500 جم)
ملعقه ثوم بودر(25 جم)
ملعقه بصل بودر(25 جم)
ملعقه كاتشب(25 جم)
ملعقه صويا صوص(25 جم)
ملعقه زنجبيل بودر(25 جم)
ملعقه وشيستر صوص(25 جم)(100 جم)
ملح \ فلفل
خبز برجر
كاتشب \ مايونيز
بصل شرائح
طماطم شرائح
جبنه شيدر شرائح
( صوص مشروم)
زبدة وبصل شرائخ ومشروم شرائح وملح وفلفل و ديمجلاس بودر
( صوص الجبنه)
كؤيمه طهى وجبنه شيدر وجبنه موتزاريلا
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
-صوص المشرومم فى اناء على النار نشوح شرائح بصل فى زبدة ولمه يدبل نضيف مشروم ونقلبهم وفى بوله ندوب الديمجيلاس فى ملعقه ماء ونلقبهم لحد ما يدوب خالص ونضيفهم على المشروم ونقلبهم وتاخد غلاوتين ونرفعها من على النار وتقدم مع البرجر
-اناء على النار نغلى كريمه طهى ونضيف جبنه شيدر وجبنه موتزاريلا ونقلبهم مع بعض لحد ما الجبن تسيح وتقدم مع البرجر
- فى الكبه نخلط بط مفرومه وثوم وبصل بودر وزنجبيل بودر وكاتشب وصويا صوص وملح وفلفل ونقلبهم مع بعض كويس اوى ونسيبها ترتاح فى الثلاجه لمدة نصف ساعه ونشكلها كرات
- ونجيب فورمه ونضع فيها كرات البرجر ونضغط عليها علشان تكون متساويه ونرصها على صاج مدهون زيت_لازم نضع فوق كرات البرجر كيس وتحتها كيس) وندخله الثلاجه لمدة نصف ساعه قبل الشوى
- على الشوايه ساخنه ندهنها زيت ونمسحها بمناديل ونرص عليها البرجر
- ونجيب خبر برجر ونفتحه ساندوتش ونضعها على الشوايه ياخد لون وندهنه مايونيزوكاتشب ونرص وشرائح طماطم وشرائح بصل ونضع البرجر وشريحه جبنه شيدر
- ويقدم وبالف هنا وشفا
- ونجيب فورمه ونضع فيها كرات البرجر ونضغط عليها علشان تكون متساويه ونرصها على صاج مدهون زيت_لازم نضع فوق كرات البرجر كيس وتحتها كيس) وندخله الثلاجه لمدة نصف ساعه قبل الشوى
- على الشوايه ساخنه ندهنها زيت ونمسحها بمناديل ونرص عليها البرجر
- ونجيب خبر برجر ونفتحه ساندوتش ونضعها على الشوايه ياخد لون وندهنه مايونيزوكاتشب ونرص وشرائح طماطم وشرائح بصل ونضع البرجر وشريحه جبنه شيدر
- ويقدم وبالف هنا وشفا
0 التعليقات:
إرسال تعليق