&&المقاديروالمكونات&&
(البط)
2 لتر ماء مغلى
بصله على 4
جزر على 4
(كرات\كرفس\حبهان\ورق لورا\مستكه\فلفل حصى)
بطه
(تحمير البطه)
5 ملعقه كبيرة زيت(1000 مل)
4 فص ثوم مفروم
2 ونصف ملعقه كبيرة صلصه(60 جم)
4 طماطم مبشورة
(
(ملح\ فلفل\زعتر\روزمارى)(الخبز)
خبز بلدى مكعبات
ثوم مفروم
زيت
ملح
فلفل
(الارز الابيض)
كيلو ارز
ملح
فلفل
مكعب مرق
لترونصف ماء مغلى
(الصلصه)
2 ملعقه كبيرة سمن(50 جم)
6 ثوم مفروم
ملعقه كبيرة صلصه(25 جم)
5 طماطم مبشوره
نصف ملعقه سكر(10 جم)
نصف ملعقه خل(10 جم)
نصف ملعقه صغيرة ملح(10 جم)
نصف ملعقه صغيرة فلفل(10 جم)
نصف كوب ماء مغلى(100 جم)
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
- فى اناء على النار فى ماء مغلى وجزر وبصل وكرات وكرفس وورق لورا وحبهان ومستكه وفلفل حصى نضع البطه ونسيبها تستوى على نارهاديه ونتبلها ملح وفلفل لمه تستوى
- فى بوله نخلط ثوم وملح زيت ونقلبهم مع بعض ونضيفهم على العيش ,ونضع الخبز فى صاج وندخله الفرن يتحمص
- فى اناء على النار نغلى ماء ونتبله ملح وفلفل ومكعب مرق ونضيف الارزونقلبهم مع بعض ولمه يشرب الماء نخفض عليه النار ونسيبه يستوى على نارهاديه
- فى اناء على النار نشوح ثوم فى سمن ولمه يدبل نضيف صلصه وسكر وخل ونقلبهم مع بعض ونضيف طماطم مبشوره ونتبلها ملح وفلفل وماء مغلى ونقلبهم مع بعض ونسيبها تتسبك على نار هاديه
خبز بلدى مكعبات
ثوم مفروم
زيت
ملح
فلفل
(الارز الابيض)
كيلو ارز
ملح
فلفل
مكعب مرق
لترونصف ماء مغلى
(الصلصه)
2 ملعقه كبيرة سمن(50 جم)
6 ثوم مفروم
ملعقه كبيرة صلصه(25 جم)
5 طماطم مبشوره
نصف ملعقه سكر(10 جم)
نصف ملعقه خل(10 جم)
نصف ملعقه صغيرة ملح(10 جم)
نصف ملعقه صغيرة فلفل(10 جم)
نصف كوب ماء مغلى(100 جم)
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
- فى اناء على النار فى ماء مغلى وجزر وبصل وكرات وكرفس وورق لورا وحبهان ومستكه وفلفل حصى نضع البطه ونسيبها تستوى على نارهاديه ونتبلها ملح وفلفل لمه تستوى
- فى بوله نخلط ثوم وملح زيت ونقلبهم مع بعض ونضيفهم على العيش ,ونضع الخبز فى صاج وندخله الفرن يتحمص
- فى اناء على النار نغلى ماء ونتبله ملح وفلفل ومكعب مرق ونضيف الارزونقلبهم مع بعض ولمه يشرب الماء نخفض عليه النار ونسيبه يستوى على نارهاديه
- فى اناء على النار نشوح ثوم فى سمن ولمه يدبل نضيف صلصه وسكر وخل ونقلبهم مع بعض ونضيف طماطم مبشوره ونتبلها ملح وفلفل وماء مغلى ونقلبهم مع بعض ونسيبها تتسبك على نار هاديه
- فى اناء على النار نشوح ثوم فى زيت ولمه يدبل نضيف صلصه وطماطم وملح وفلفل وزعتر روزمارى ونقلبهم مع بعض وندهن بيهم لحمه الراس ونرصها فى صاج وندخلها الفرن تحت الشوايه تاخد لون
- نجيب بيركس ونضع فى العيش المحمص ونضيف عليه كبشه من الشوريه المغليه وكبشه من الصلصه ثم نضع كبشه من الارز ثم نضع عيش محمص ونضيف عليه كبشه من الشوريه المغليه وكبشه من الصلصه ثم الارز وكبشه من الشوربه وكبشه من الصلصه ونضع البطه
- وتقدم وبالف هنا وشفا
- نجيب بيركس ونضع فى العيش المحمص ونضيف عليه كبشه من الشوريه المغليه وكبشه من الصلصه ثم نضع كبشه من الارز ثم نضع عيش محمص ونضيف عليه كبشه من الشوريه المغليه وكبشه من الصلصه ثم الارز وكبشه من الشوربه وكبشه من الصلصه ونضع البطه
- وتقدم وبالف هنا وشفا
طريقه عمل فته البط بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه فته البط للشيف حسن,مقاديرفته البط للشيف حسن .طريقه فته البط بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,الشيف حسن وطريقه فته البط , طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل فته البط
بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه فته البط بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن على قناه الحياه
0 التعليقات:
إرسال تعليق