&&المقاديروالمكونات&&
نصف كيلو قطايف
كوب كريمه البسكويت(200 جم)
( الشربات)
2 ونصف كوب سكر(500 جم)
كوب وربع ماء(300 مل)
2 ونصف ملعقه عسل جلوكوز(60 جم)
ربع ملعقه ملح ليمون(5 جم)
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
- فى اناء ندوب سكرو ماء ونرفعه على النار وبعد الغليان لمدة 12 دقيقه نضيف ملح ليمون ياخد غلاوتين ونرفعها من على النار ونسيبه يبرد خالص - ونجيب القطايف ونحشيها بكريمه البسكويت ونقفلها كويس
- وفى اناء على النار فى زيت نقلى القطايف ونضعها فى شربات ثقيل بارد
0 التعليقات:
إرسال تعليق