&&المقاديروالمكونات&&
50 جم سمن
(100 جم) نصف كوب بصل مكعبات
ملعقه ثوم مفروم(25 جم)
ربع كيلو لحمه ضانى قطع
(5 جم) ربع ملعقه قرنفل بودر
(5 جم) ربع ملغقه حبهان بودر
(5 جم) ربع ملعقه فلفل
2 ملعقه صلصه(50 جم)
(5 جم) ربع ملعقه ملح
(200 جم)كوب طماطم مبشوره
لتر ماء مغلى او شوربه
وب شوفان بودر(200 جم)
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
- فى اناء على النار نشوح بصل فى سمن ولمه يدبل نضيف ثوم ولمه يدبل نضيف مكعبات اللحمه ونقلبهم مع بعض ولمه يتغير لونها نضيف قرنفل وحبهان وفلفل وملح ونقلبهم مع بعض ونضيف صلصه وعصير طماطم ونقلبهم مع بعض ونسيبها تتسبك شويه ونضيف شوربه ولمه اللحمه تستوى نصف سواه نضيف الشوفان ونقلبهم مع بعض ولمه يستوى هنضيف شوربه تانى تاخد غلاوتين ونرفعها من على النار
- وتقدم وبالف هنا وشفا
0 التعليقات:
إرسال تعليق