طريقه عمل بسكويت دومينو (كوكيز) بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناهMBCمصر
(حلقه اليوم 26\02\2016 _حلقه يوم الجمعه 26 فبراير2016)
اسم الوصفه\\\\بسكويت دومينو (كوكيز)
&& مقاديرومكونات الوصفه&&
(الابيض)
250 جم زبدة
125 جم سكر بودرة
3 ابيض بيض
2 جم ملح
2 جم فانيليا
375 جم دقيق
(الشيكولاته)
250 جم زبدة
125 جم سكربودرة
3 ابيض بيض
2 جم ملح
2 جم فانيليا
325 جم دقيق
50 جم كاكاوغامق
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
1- للعمل الابيض( فى الميكسرنخفق السكر مع الزبدة لحد ما يكون الخليط كريمى ونضيف بيض البيض وملح وفانيليا مع الخفق المستمر ونضيف الدقيق ونخفقهم مع بعض واول ما الدقيق يتخفق نشيلها من الميكسر ونعمل العجينه بلوك ونضعها فى بوله فيها رشه دقيق وندخلها الثلاجه لمدة ساعه ترتاح (ونغطيها بكيس بلاسيتك)
2- للعمل الشيكولاته(فى الميكسرنخفق الزبدة مع السكر لحد ما يكون الخليط كريمى ونضيف بيض البيض وملح وفانيليا مع الخفق المستمرفى بوله نخلط الدقيق والكاكاو ونضيفهم على الخليط واول ما الدقيق يتخفق نشيلها من الميكسر ونعمل العجينه بلوك ونضعها فى بوله فيها رشه دقيق وندخلها الثلاجه لمدة ساعه ترتاح (ونغطيها بكيس بلاسيتك)
3- للعمل الابيض (على الرخامه نرش دقيق ونفرد العجينه بسمك 1سم ونعملها بلوك ونقطعها اصابع ونرصها فى بوله فيها رشه دقيق وندخلها الثلاجه لمدة ساعه ترتاح (ونغطيها بكيس بلاسيتك)
4- للعمل الشيكولاته(على الرخامه نرش دقيق ونفرد العجينه بسمك 1سم ونعملها بلوك ونقطعها اصابع ونرصها فى بوله فيها رشه دقيق وندخلها الثلاجه لمدة ساعه ترتاح (ونغطيها بكيس بلاسيتك)
5- ونرصها واحد ابيض ثم جمبه واحد شيكولاته ثم جمبه واحد ابيض ثم عليه من فوق شيكولاته ثم جمبه واحد ابيص ثم جمبه واحد شيكولاته ثم من فوق واحد ابيض ثم جمبه واحد شيكولاته ثم واحد ابيض نعملها فوق بعض بشكل الدومينو ونضغط عليها علشان تتماسك ( نعملها 3 طبقات فوق بعض كل طبقه 3 اصابع )
6- ونجيب عجينه بيضاء ونفردها بلوك بسمك ربع سم ونلمعها بابيض بيض ونضع فيها اصابع ونلفها عليهم ونشيل الزيادة(نعملها كفر) وندخلها الثلاجه ساعه ترتاح( ونضعها فى بوله فيها رشه دقيق) وبعد ما ترتاح نقطعها بسمك ربع سم
7-فى صاج فى رشه دقيق نرص بسكويت الدومينو وندخله الفرن على 180 درجه لمدة 25 دقيقه
8- وفى طبق التقديم نرص بسكويت دومينو
9-ويقدم وبالف هنا وشفا
طريقه عمل بسكويت دومينو (كوكيز) بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناهMBCمصر, بسكويت دومينو (كوكيز) للشيف حسن,مقاديربسكويت دومينو (كوكيز) بطريقه للشيف حسن ,بسكويت دومينو (كوكيز) للشيف حسن,الشيف حسن وطريقه بسكويت دومينو (كوكيز) بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناهmbc مصر,طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل بسكويت دومينو (كوكيز) بطريقه لشيف حسن من برنامج الشيف قناه mbc مصر,بسكويت دومينو (كوكيز) بطريقه الشيف حسن,
جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج الشيف قناهmbcمصر,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,وصفات جديدة للشيف حسن,جميع اكلات الشيف حسن,
حلقه اليوم 26\02\2016,حلقه يوم الجمعه 26
فبراير للشيف حسن,حلقه اليوم الجمعه 26-02-2016,حلقه امس للشيف حسن,حلقه
26\02\2016 قناه mbc مصر,اكلات مصريه,اكلات سوريه,اكلات شعبيه,اكلات لبنانيه,اكلات خليجيه,اكلات مغربيه,حلويات,معجنات,مخبوزات,مشويات,مشروبات,ساندوتشات,حلويات شرقيه,حلويات غربيه,مقبلات, اطباق رئيسي, كيك, تورته, اطباق جانبيه,مولتن كيك,سينابون,مربى, الكشك بالبط,شوربه,البطاطا فرن ,فطيرة حادقه, فطائر,شوربه كريمه بالدجاج والمشروم,الدونتس ,حمام بالفريك ,باند البلح,الكبسه السعودى,طاجن تورلى,طاجن الارز المعمر بالحمام,رد فلفيت,سلطه الخيار,الهريسه الحاره, تورفيه الشيكولاته,بيكاتا بصوص الديمى جلاس(الصوص البنى), تارت الشيكولاته بالكراميل,مقرمشات شيكولاته,الفراخ المقرمشه, فطيرة البلح المقليه,طاجن عكاوى ,المجدرة,فلفل مقلى,مشبك احمر, حلاوة سادة,النجريسكو,الكيكه الاسفنجيه الفانيليا البلدى, تورته شيكولاته,تورته بلاك فورست,توست على شكل بطخ,المخروطه,الكشرى المصرى, حلويات المولد,المفتقه,المحوجه,حلويات,السينابون,كريم كراميل شيكولاته,
ريد فيلفيت كيك,بوكيه عيد الحب,
0 التعليقات:
إرسال تعليق