وصفه الجاتوه بطريقه الشيف حسن على قناه MBC مصر
(حلقه اليوم 03\08\2017 _حلقه يوم الخميس 03 اغسطس 2017)
(حلقه اليوم 03\08\2017 _حلقه يوم الخميس 03 اغسطس 2017)
اسم الوصفه\\\\\ وصفه الجاتوه
&&مقاديرومكونات الوصفه&&(الاسبونج الفانيليا)
3 بيضات
4\1 كيلو اسبونج بودره فانيليا
25 مل ماء دافئ
(الاسبونج االشيكولاته)
3 بيضات
4\1 كيلو اسبونج بودره شيكولاته
25 مل ماء دافئ
(السيرب)
500 مل ماء
500 جم سكر
عصير ليمونه
(الكريمه شانتيه)
400 جم كريمه شانتيه بودر
1 لتر ماء مثلج
(جاتوه فانيليا)
صاج اسبونج فانيليا
250 مل شربات
250 جم كريمه مخفوقه
(جاتوه فاكهه)
صاج اسبونج فانيليا
250 مل شربات
250 جم كريمه مخفوقه
(الحشو)
فاكهه مكعبات(مانجو-كانتلوب-فراوله)
( جاتوه بلاك فورست)
صاج اسبونج شيكولاته
250 مل شربات
150 جم مربى كريز
250 جم كريمه مخفوقه
( جاتوه شيكولاته)
صاج اسبونج شيكولاته
250 مل شربات
200 جم كريمه مخفوقه
100 جم شيكولاته سايحه
250 جم سودانى قطع
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
لعمل اسبونج فانيليا\\\\
- فى الميكسرنخفق بيض وماء دافئ واسبونج بودرفانيليا ونخفقهم مع بعض كويس حتى تجانس الخليط
- نجيب صاج وندهنه سمن ونفرش فى ورقه زبدة ونصب فى الخليط
- وندخل الصاج الفرن على 180 درجه لمدة 15 دقيقه
ونسيبها تبرد خالص ونشيل الاحروف ونقعها على 3 اجزاء
لعمل اسبونج شيكولاته\\\\
- فى الميكسرنخفق بيض وماء دافئ واسبونج بودرشيكولاته ونخفقهم مع بعض كويس حتى تجانس الخليط
- نجيب صاج وندهنه سمن ونفرش فى ورقه زبدة ونصب فى الخليط
- وندخل الصاج الفرن على 180 درجه لمدة 15 دقيقه ونسيبها تبرد خالص ونشيل الاحروف ونقعها على 3 اجزاء
فى الميكسر نخفق كريمه شانيه بودر مع ماء مثلج ونخفقهم مع بعض حتى يتضاعف حجمه
لعمل الشربات\\\\\
- فى اناء ندوب سكر فى ماء ونرفعها على الناروبعد الغليان لمدة 13 دقيقه نضيف عصير ليمون ولمه تغلى نرفعها من على النار
جاتوه فانيليا\\\\\\\\\
- ونجيب اول طبقه من الاسبونج وندهنه شربات ثم نفرد طبقه من الكريمه شانتيه ثم نضع تانى طبقه من الاسبونج وندهنه شربات ثم نفرد طبقه من الكريمه شانتيه ثم نضع ثالث من الاسبونج وندهنه شربات ثم نفرد طبقه من الكريمه شانتيه
- ونجيب سكينه ونضعها فى ماء ساخن ونضعها على شكل قطعه جاتوه ونزينها بفارمسيل
جاتوه فاكهه\\\\\\
- ونجيب اول طبقه من الاسبونج وندهنه شربات ثم نفرد طبقه من الكريمه شانتيه ثم نرش فاكهه ثم نضع تانى طبقه من الاسبونج وندهنه شربات ثم نفرد طبقه من الكريمه شانتيه ثم نرش فاكهه ثم نضع ثالث من الاسبونج وندهنه شربات ثم نفرد طبقه من الكريمه شانتيه
- ونجيب سكينه ونضعها فى ماء ساخن ونضعها على شكل قطعه جاتوه ونزينها بفاكهه
جاتوه شيكولاته\\\\
- فى بوله نخلط كريمه شانتيه مع شيكولاته سايحه ونقلبهم مع بعض- ونجيب اول طبقه من الاسبونج شيكولاته وندهنه شربات ثم نفرد طبقه من الكريمه شانتيه شيكولاته ونرش سودانى ثم نضع تانى طبقه من الاسبونج شيكولاته وندهنه شربات ثم نفرد طبقه من الكريمه شانتيه شيكولاته ونرش سودانى ثم نضع ثالث من الاسبونج شيكولاته وندهنه شربات ثم نفرد طبقه من الكريمه شانتيه شيكولاته
- ونجيب سكينه ونضعها فى ماء ساخن ونضعها على شكل قطعه جاتوه ونزينها بسكر بودر
جاتوه بلاك فورست\\\\\
- ونجيب اول طبقه من الاسبونج وندهنه شربات ثم نفرد طبقه من مربى كريز ثم نفرد طبقه من الكريمه شانتيه ثم نضع تانى طبقه من الاسبونج وندهنه شربات ثم نفرد طبقه من مربى كريز ثم نفرد طبقه من الكريمه شانتيه ثم نضع ثالث من الاسبونج وندهنه شربات ثم نفرد طبقه من مربى كريزثم نفرد طبقه من الكريمه شانتيه
- ونجيب سكينه ونضعها فى ماء ساخن ونضعها على شكل قطعه جاتوه ونزينها شيكولاته مبشورة
طريقه وصفه الجاتوه بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناهMBC مصر, وصفه الجاتوه للشيف حسن,مقاديروصفه الجاتوه للشيف حسن , وصفه الجاتوه للشيف حسن,الشيف حسن وطريقه وصفه الجاتوه بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناهmbc مصر, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل وصفه الجاتوه
بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناه mbc مصر,وصفه الجاتوه بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج الشيف قناهmbcمصر,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن,اكلات شهراغسطس,
حلقه اليوم 03\08\2017, حلقه يوم الخميس 03 يوليو للشيف حسن,حلقه 03 اغسطس للشيف حسن, حلقه الخميس 03-08-2017,حلقه امس للشيف حسن,حلقه 03\08\2017 قناه mbc مصر,
0 التعليقات:
إرسال تعليق