وصفه البصل المخلل والليمون المعصفر بطريقه الشيف حسن على قناه MBC مصر
(حلقه اليوم 04\05\2018_حلقه يوم الجمعه 04 مايو 2018)
اسم الوصفه\\\\\ وصفه البصل المخلل والليمون المعصفر
&&مقاديرومكونات الوصفه&&كيلو بصل صغير
2 لتر ماء مغلى
5 جم ملح ليمون
2 لترماء مثلج
(السائل)
600 مل ماء مغلى
60 مل خل
150 جم ملح
5 فصوص ثوم
50 جم هريسه حاره
5 ورق لورا
(الليمون المعصفر)
كيلو ليمون اصفر كبير
5 جم ملح ليمون
2 لتر ماء مغلى
2 لترماء مثلج
(السائل)
500 مل عصير ليمون
5 فصوص ثوم
250 جم ملح
5 ورق لورا
100 مل زيت
2 فلفل حار
(الحشو)
25 جم شطه
50 جم عصفر
25 جم حبه البركه
25 مل زيت
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
مخلل البصل- فى اناء على النار فى ماء مغلى وملح ليمون ونضع البصل فى مصفاه ونضعها فى الماء ونعد من 1 الى 10 ونطلعه فى ماء مثلج ونصفى
ونجيب برطمان ونرص فى البصل , وفى بوله نخلط ماء مغلى وملح و ثوم وهريسه حاره وورق لورا ونقلبهم مع بعض ونضيفهم على البصل ونقفل البرطمان كويس ونفتح عليه بعد 10 ايام
مخلل الليمون المعصفر- نفتح الليمون علامه + من فوق , وفى اناء على النار فى ماء مغلى وملح ليمون ونضع الليمون فى مصفاه ونضعها فى الماء ونعد من 1 الى 10 ونطلعه فى ماء مثلج ونصفى, وفى بوله نخلط عصفر وحبه البركه وشطه وزيت ونقلبهم مع بعض ونحشى بيهم الليمون
ونجيب برطمان ونرص فى الليمون , وفى بوله نخلط عصير ليمون وملح ثوم وورق لورا زيت وفلفل حارونقلبهم مع بعض ونضيفهم على الليمون ونقفل البرطمان كويس ونفتح عليه بعد 10 ايام
طريقه وصفه البصل المخلل والليمون المعصفر بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناهMBC مصر, وصفه البصل المخلل والليمون المعصفر للشيف حسن,مقادير وصفه البصل المخلل والليمون المعصفر للشيف حسن , وصفه البصل المخلل والليمون المعصفر للشيف حسن,الشيف حسن وطريقه وصفه البصل المخلل والليمون المعصفر بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناهmbc مصر, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل وصفه البصل المخلل والليمون المعصفر
بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناه mbc مصر, وصفه البصل المخلل والليمون المعصفر بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج الشيف قناهmbc مصر,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن,اكلات شهرمايو,
حلقه اليوم 04\05\2018, حلقه يوم الجمعه 04 مايو للشيف حسن,حلقه 04 مايو للشيف حسن, حلقه الجمعه 04-05-2018,حلقه امس للشيف حسن,حلقه 04\05\2018 قناه mbc
0 التعليقات:
إرسال تعليق