وصفه البنجروالبروكلى والكرنب والقرنبيط المخلل بطريقه الشيف حسن على قناه MBC مصر
(حلقه اليوم 04\05\2018_حلقه يوم الجمعه 04 مايو 2018)
اسم الوصفه\\\\\ وصفه البنجروالبروكلى والكرنب والقرنبيط المخلل
&&مقاديرومكونات الوصفه&&500 جم بنجر
2 لتر ماء مغلى
(السائل)
100 مل ماء سلق
200 جم خل
100 جم سكر
بصله مكعبات
25 جم ملح
10 جم قرنفل
10 فلفل اسود حبوب
(البروكلى)
500 جم زهره بروكلى
150 جم جزر اصابع
150 جم لفت اصابع
2 لتر ماء مغلى
2 لتر ماء مثلج(السائل)
600 مل ماء مغلى
50 جم خل
200 جم ملح
20 جم شطه
(الكرنب)
500 جم عروق كرنب ابيض
2 لتر ماء مغلى
2 لتر ماء مثلج
(السائل)
600 مل ماء مغلى
50 جم خل
200 جم ملح
20 جم شطه
(القرنبيط)
500 جم زهره قرنبيط
150 جم جزر اصابع
150 جم لفت اصابع
2 لتر ماء مغلى
2 لتر ماء مثلج
(السائل)
600 مل ماء مغلى
50 جم خل
200 جم ملح
20 جم شطه
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
مخلل البنجر- فى اناء على النار نسلق البنجر لمدة 10 دقائق ويبرد ونقشره ونقطعه اصابع
ونجيب برطمان ونرص فى البنجر, وفى بوله نخلط ماء سلق البنجروسكر وخل وملح وقرنفل وبصل مكعبات وفلفل حبوب ونقلبهم مع بعض ونضيفهم على البنجرونقفل البرطمان كويس ونفتح عليه بعد 10 ايام
مخلل البروكلى- فى اناء على النار فى ماء مغلى وملح ليمون ونضع البروكلى والجزرواللفت فى مصفاه ونضعها فى الماء ونعد من 1 الى 10 ونطلعه فى ماء مثلج ونصفى
ونجيب برطمان ونرص فى البروكلى والجزر واللفت , وفى بوله نخلط ماء مغلى وملح وخل وشطه ونقلبهم مع بعض ونضيفهم على البروكلى والجزر واللفت ونقفل البرطمان كويس ونفتح عليه بعد 10 ايام
مخلل الكرنب الابيض- فى اناء على النار فى ماء مغلى وملح ليمون ونضع عروق الكرنب فى مصفاه ونضعها فى الماء ونعد من 1 الى 10 ونطلعه فى ماء مثلج ونصفى
ونجيب برطمان ونرص فى الكرنب , وفى بوله نخلط ماء مغلى وملح وخل وشطه ونقلبهم مع بعض ونضيفهم على الكرنب ونقفل البرطمان كويس ونفتح عليه بعد 10 ايام
طريقه وصفه البنجروالبروكلى والكرنب والقرنبيط المخلل بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناهMBC مصر, وصفه البنجروالبروكلى والكرنب والقرنبيط المخلل البنجروالبروكلى والكرنب والقرنبيط المخلل للشيف حسن,مقادير وصفه للشيف حسن , وصفه البنجروالبروكلى والكرنب والقرنبيط المخلل للشيف حسن,الشيف حسن وطريقه وصفه بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناهmbc مصر, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل وصفه البنجروالبروكلى والكرنب والقرنبيط المخلل
مخلل القرنبيط- فى اناء على النار فى ماء مغلى وملح ليمون ونضع القرنبيط وجزرولفت فى مصفاه ونضعها فى الماء ونعد من 1 الى 10 ونطلعه فى ماء مثلج ونصفى
ونجيب برطمان ونرص فى القرنبيط والجزرواللفت, وفى بوله نخلط ماء مغلى وملح وخل وشطه ونقلبهم مع بعض ونضيفهم على القرنبيط والجزر واللفت ونقفل البرطمان كويس ونفتح عليه بعد 10 ايام
- ويقدم وبالف هنا وشفا
بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناه mbc مصر, وصفه البنجروالبروكلى والكرنب والقرنبيط المخلل بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج الشيف قناهmbc مصر,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن,اكلات شهرمايو,
حلقه اليوم 04\05\2018, حلقه يوم الجمعه 04 مايو للشيف حسن,حلقه 04 مايو للشيف حسن, حلقه الجمعه 04-05-2018,حلقه امس للشيف حسن,حلقه 04\05\2018 قناه mbc
0 التعليقات:
إرسال تعليق