وصفه التوابل الجاهزة بطريقه الشيف حسن على قناه MBC مصر
(حلقه اليوم 03\05\2018_حلقه يوم الخميس 03 مايو 2018)
اسم الوصفه\\\\\ وصفه التوابل الجاهزة
&&مقاديرومكونات الوصفه&&(البهارات الباكستانى)
5 جم كسبره حبوب
5 جم فلفل حبوب
5 جم قرنفل
5 ورق لورا
5 جم حبهان
5 ورق ليمون ناشف
5 جم جوزة الطيب
15 جم حلبه حبوب
5 جم كارى
15 جم كركم
(البهارات الهندى)
5 ورق لورا
5 جم زنجبيل بودر
5 جم حبهان
5 جم جوزة الطيب
15 جم كسبرة حبوب
15 جم فلفل حبوب
15 جم حلبه حبوب
(بهارات شاورما)
1 قرفه خشب
1 ليمون ناشف
5 فلفل اسود حبوب
5 فلفل ابيض حبوب
5 قرنفل حبوب
5 جم كبابه صينى
15 جم كمون حبوب
25 جم كسبرة حبوب
15 جم ثوم بودر
15 جم بابريكا بودر
15 جم كركم بودر
15 جم زنجبيل بودر
(بهارات الكبسه)
1 قرفه خشب
2 ليمون ناشف
5 جم كركم
5 حبهان
5 فلفل اسود حبوب
15 جم خولنجان
15 جم ثوم بودر
25 جم كارى بودر
15 جم بابريكا
(بهارات الشيش طاووق)
1 قرفه خشب
5 فلفل اسود حبوب
5 فلفل ابيض حبوب
5 قرنفل حبوب
5 حبهان
5 جم بابريكا
5 جم ثوم بودر
5 جم زعتر
15 جم كسبرة حبوب
15 جم كمون حبوب
(بهارات الكفته)
10 جم زعتر
50 جم فلفل حبوب
15 جم كبابه صينى
15 جم بقدونس ناشف
15 جم كسبره ناشفه
(بهارات المشويات)
5 جم كبابه صينى
5 جم بابريكا
5 ورق لورا
5 قرن فلفل حار محفف
10 جم شمر حبوب
50 جم فلفل اسود حبوب
(بهارات السمك)
5 جم زعتر ناشف
5 جم زنجبيل بودر
5 جم جوزة الطيب
5 ورق لورا
5 جم بابريكا
25 جم كمون حبوب
15 جم قشر ليمون ناشف
10 جم ثوم بودر
10 جم بصل بودر
(بهارات الفراخ)
4 ورق لورا
4 حبهان
4 جم زنجبيل بودر
25 جم كمون حبوب
15 جم مرمريه بودر
15 جم كركم
15 جم كارى
15 جم قشر ليمون ناشف
15 جم فلفل حبوب
15 جم زعتر ناشف
15 جم كسبرة ناشفه
(بهارات اللحمه)
4 ورق لورا
4 حبهان
4 قرنفل
4 جم شمرحبوب
4 جم كبابه صينى
4 جم جوزة الطيب
1 قرفه خشب
50 جم فلفل حبوب
50 جم كمون حبوب
10 جم بصل بودر
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
بهارات الباكستانى - فى اناء على النار يكون سخن نحمص كسبرة وفلفل و وورق لورا وحبهان وقرنفل وورق ليمون وجوزة الطيب وحلبه وكارى وكركم ونقلبهم مع بعض اول ما ريحه التوابل تظهر نرفعها من على النارونطحنهم مع بعض لحد ما يكون بودر كلهم ونضعهم فى كيس محكم الاعلاق ونحتفظ بى فى الفريزر لحين الاستخدام
بهارات الهندى - فى اناء على الناريكون سخن نحمص وورق لورا وزنجبيل وحبهان وجوزة الطيب وكسبرة وفلفل وحلبه ونقلبهم مع بعض اول ما ريحه التوابل تظهر نرفعها من على النارونطحنهم مع بعض لحد ما يكون بودر كلهم ونضعهم فى كيس محكم الاعلاق ونحتفظ بى فى الفريزر لحين الاستخدام
بهارات الشاورما - فى اناء على النار يكون سخن نحمص قرفه خشب وفلفل اسود وابيض وقرنفل وكبابه صينى وكمون و وثوم وكسبروكركم وزنجبيل و وبابريكا ونقلبهم مع بعض اول ما ريحه التوابل تظهر نرفعها من على النارونطحنهم مع بعض لحد ما يكون بودر كلهم ونضعهم فى كيس محكم الاعلاق ونحتفظ بى فى الفريزر لحين الاستخدام
بهارات الكبسه - فى اناء على النار يكون سخن نحمص قرفه خشب وليمون وكركم وحبهان وفلفل اسود وخولنجان وثوم وكارى وبابريكا ونقلبهم مع بعض اول ما ريحه التوابل تظهر نرفعها من على النارونطحنهم مع بعض لحد ما يكون بودر كلهم ونضعهم فى كيس محكم الاعلاق ونحتفظ بى فى الفريزر لحين الاستخدام
بهارات الشيش طاووق - فى اناء على النار يكون سخن نحمص قرفه خشب وفلفل اسود وابيض ونقلبهم مع بعض اول ما ريحه التوابل تظهر نرفعها من على النارونطحنهم مع بعض لحد ما يكون بودر كلهم ونضعهم فى كيس محكم الاعلاق ونحتفظ بى فى الفريزر لحين الاستخدام
بهارات الكفته - فى اناء على النار يكون سخن زعتروفلفل و وكبابه صينى وزنجبيل وبقدونس وكسبرة ونقلبهم مع بعض اول ما ريحه التوابل تظهر نرفعها من على النارونطحنهم مع بعض لحد ما يكون بودر كلهم ونضعهم فى كيس مكم الاعلاق ونحتفظ بى فى الفريزر لحين الاستخدام
بهارات المشويات - فى اناء على النار يكون سخن كبابه صينى وبابريكا وورق لورا وشمر وفلفل حار وفلفل اسود ونقلبهم مع بعض اول ما ريحه التوابل تظهر نرفعها من على النارونطحنهم مع بعض لحد ما يكون بودر كلهم ونضعهم فى كيس مكم الاعلاق ونحتفظ بى فى الفريزر لحين الاستخدام
بهارات السمك - فى اناء على النار يكون سخن نحمص زعترو زنجبيل وجوزة الطيب وورق لورا وبابريكا وكمون وقشر ليمون وثوم وبصل بودرونقلبهم مع بعض اول ما ريحه التوابل تظهر نرفعها من على النارونطحنهم مع بعض لحد ما يكون بودر كلهم ونضعهم فى كيس مكم الاعلاق ونحتفظ بى فى الفريزر لحين الاستخدام
بهارات الفراخ - فى اناء على النار يكون سخن نحمص ورق وحبهان وزنجبيل وكمون ومرمريه وكركم وكارى وقشر ليمون وفلفل وزعتر وكسبرة ونقلبهم مع بعض اول ما ريحه التوابل تظهر نرفعها من على النارونطحنهم مع بعض لحد ما يكون بودر كلهم ونضعهم فى كيس مكم الاعلاق ونحتفظ بى فى الفريزر لحين الاستخدام
بهارات اللحمه - فى اناء على النار يكون سخن نحمص ورق لورا وفلفل وكمون وقرفه وقرنفل وحبهان وجوزة الطيب وبصل بودر وشمر وكبابه صينى ونقلبهم مع بعض اول ما ريحه التوابل تظهر نرفعها من على النارونطحنهم مع بعض لحد ما يكون بودر كلهم ونضعهم فى كيس مكم الاعلاق ونحتفظ بى فى الفريزر لحين الاستخدام
وتقدم وبالف هنا وشفا
طريقه وصفه التوابل الجاهزة بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناهMBC مصر, وصفه التوابل الجاهزة للشيف حسن,مقادير وصفه التوابل الجاهزة للشيف حسن , وصفه التوابل الجاهزة للشيف حسن,الشيف حسن وطريقه وصفه التوابل الجاهزة بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناهmbc مصر, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل وصفه التوابل الجاهزة
وتقدم وبالف هنا وشفا
طريقه وصفه التوابل الجاهزة بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناهMBC مصر, وصفه التوابل الجاهزة للشيف حسن,مقادير وصفه التوابل الجاهزة للشيف حسن , وصفه التوابل الجاهزة للشيف حسن,الشيف حسن وطريقه وصفه التوابل الجاهزة بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناهmbc مصر, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل وصفه التوابل الجاهزة
بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناه mbc مصر, وصفه التوابل الجاهزة بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج الشيف قناهmbc مصر,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن,اكلات شهرمايو,
حلقه اليوم 03\05\2018, حلقه يوم الخميس 03 مايو للشيف حسن,حلقه 03 مايو للشيف حسن, حلقه الخميس 03-05-2018,حلقه امس للشيف حسن,حلقه 03\05\2018 قناه mbc
0 التعليقات:
إرسال تعليق