طريقه عمل الفطيرالشرقى الحادق مشكل جبن بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياة
&&المقاديروالمكونات&&
&&المقاديروالمكونات&&
(العجينه)
2 ونصف كوب دقيق(500 جم)
ملعقه زيت(25 جم)
كوب ونصف ماء(300 مل)
ربع ملعقه صغيرة ملح(5 جم)
(الحشو)2 ونصف كوب دقيق(500 جم)
ملعقه زيت(25 جم)
كوب ونصف ماء(300 مل)
ربع ملعقه صغيرة ملح(5 جم)
كوب وربع سمن سايحه(250 جم)
كوب وربع قشطه بلدى(250 جم)
نصف كوب زيت لفرد(100 جم)
(حشو الجبنه)
ربع كوب جبنه رومى مبشورة(50 جم)
كوب الاربع جبنه موتزرايلا(150 جم)
ربع كوب زيتون شرائح(50 جم)
ربع كوب كسبرة خضراء مفرومه(50 جم)
ربع كوب طماطم لحم قطع(50 جم)
ربع كوب بصل قطع(50 جم)
فلفل رومى قطع
ريحان مفروم
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
الجبنه\\\\
الجبنه\\\\
- فى فى بوله نخلط جبنه رومى وموتزاريلا وزيتون وكسبرة وطماطم وبصل وريحان وفلفل رومى ونقلبهم مع بعض
العجينه\\\\
- فى الميكسرنخلط دقيق وملح وزيت ونضيف ماء ونخفقهم مع بعض حتى تجانس الخليط ونلفها رول طويل ونغطيها ونسيبها ترتاح نصف ساعه, ونقطعها على 6 كرات ونلفهم كرات متساويه ونضعها فى بوله مدهونه زيت وندهن كرات العجين زيت ونغطيها ونسيبها ترتاح نصف ساعه تانى
- على الرخامه مدهونه زيت نفرد العجينه بعد ما ندهنها زيت بايدينا اوبالنشابه(هنعمل 3 كرات كبيرة و3 كرات صغيرين)
- ونجيب الكرات الكبيرة ونفردها ونضع فيها الكوره الصغيرة , وفى بوله نخلط زبدة وقشطه ونقلبهم مع بعض وندهن بيهم الفطيرة ونضيف عليه حشو الجبنه ونقفلها على شكل ظرف, ونجيب صينيه وندهنها سمن ونضع فيها الفطيرة على الفقله( لازم نخلى الفقله من تحت ) ونسيب الفطيرة ترتاح ربع ساعه ونفردها بايدينا وندهنها سمن وقشطه
- وندخل الفطيرة الفرن على 220 درجه لمدة 15 دقيقه
- وتقدم وبالف هنا وشفا
العجينه\\\\
- فى الميكسرنخلط دقيق وملح وزيت ونضيف ماء ونخفقهم مع بعض حتى تجانس الخليط ونلفها رول طويل ونغطيها ونسيبها ترتاح نصف ساعه, ونقطعها على 6 كرات ونلفهم كرات متساويه ونضعها فى بوله مدهونه زيت وندهن كرات العجين زيت ونغطيها ونسيبها ترتاح نصف ساعه تانى
- على الرخامه مدهونه زيت نفرد العجينه بعد ما ندهنها زيت بايدينا اوبالنشابه(هنعمل 3 كرات كبيرة و3 كرات صغيرين)
- ونجيب الكرات الكبيرة ونفردها ونضع فيها الكوره الصغيرة , وفى بوله نخلط زبدة وقشطه ونقلبهم مع بعض وندهن بيهم الفطيرة ونضيف عليه حشو الجبنه ونقفلها على شكل ظرف, ونجيب صينيه وندهنها سمن ونضع فيها الفطيرة على الفقله( لازم نخلى الفقله من تحت ) ونسيب الفطيرة ترتاح ربع ساعه ونفردها بايدينا وندهنها سمن وقشطه
- وندخل الفطيرة الفرن على 220 درجه لمدة 15 دقيقه
- وتقدم وبالف هنا وشفا
طريقه عمل الفطيرالشرقى الحادق مشكل جبن بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه الفطيرالشرقى الحادق مشكل جبن للشيف حسن,مقاديرالفطيرالشرقى الحادق مشكل جبن للشيف حسن .طريقه الفطيرالشرقى الحادق مشكل جبن بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,الشيف حسن وطريقه الفطيرالشرقى الحادق مشكل جبن, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل الفطيرالشرقى الحادق مشكل جبن
بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه الفطيرالشرقى الحادق مشكل جبن بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن على قناه الحياه
0 التعليقات:
إرسال تعليق